Wednesday, February 18, 2009

S!Ck

im not dumb or broke.. im just sick!!!!

penah sik asa malas gilak2..
wlupun tauk byk keja nak anta pasya date line ya tinggal kurang duak ari gik tp rs nang malas + bengong + angol + asa nak muntah jak mun ngagak keja.. dah la ya sigek apa pun lom polah.. bila nak baca buku ka, file ka mesti sik sampe muka surat ke 3 mata nang ngantok.. setan begayut jak kat bulu mata nyuruh betemu bulu nak debah mata ya.. nang asa ditarit ke debah jak mata... kinek2 ya juak palak landing rah bantal.. buku nang sik kedak buku d tangga.. upa bantal jak buku ya.. mun dah sik tahan godaan, atas meja pun rs lembut jak.. asa lending atas tilam..

ati asa malas pasya mok on9..
"kelak2 lah molah keja ya".. kata atiku tek..
lam palak, tepikir juak psl keja...
tp sik juak nyawaku nak ngagak keja..
eran juak eh..

tp bila bukak tenet jak..
pasya on9 sampe 5 6 jam pun...
mata nang segar bugar.. asa baruk pas mandik..
siap ada mood gik nak update, rajin keler2 font ngan carik gmbr..
asa sik mok tdo pun ada..
time makan apa gik, nang lupak terus.. asa posa jak..
mun perut sik bedangdut, mun *tuttt* sik asa nak kemeh, mun *tuttt* sik asa nak berak..
nang sik beralih la muka dr skrin ya.. patut juak aku tok dsuruh pake cemin mata.. cam ni ndak upa kelak kah.. mesti nmpk meycet (ejaan ompiteh sik pas) + cam nembiak bait jak... yerrrrr deh..
nang sah kenak virus addicted..
.
.
.
.
.
.
.
.
apa nak jadi laaaaaaa...
immm sickkkkkkkkk...
.
.
.
paham2 jak la mun ada nak sik paham post tok..
ktk paham sik???

huhuhu..
tetiba jak gmbr tok tek nak..
sik penah & lom sampe gik ku ke tahap mental illnes..

mun psl tok, aku gik normal + waras + SUCI
wakakakakaka
( gmbr hiasan semata2, tiada kena mengena dgn mental, fizikal, rohani, hati mahupun kesickan ku)

5 comments:

Su iJamm said...
This comment has been removed by the author.
Su iJamm said...

Sik paham mek koh.. ktk kenak virus addicted ka love sick??

khairul onggon said...

aok oh.. apa ya ... kmk sik pahamlah.. (polah2 sik paham konon)... hehehehe..

ju3 said...

aieeee...

SU IJAMM:
love sick???
ya hanya tempelan gmbr semata2..
X da kenak mengenak pun cuma yg sama ayat 'sick' ya jak..
ermmm.. paham sik??
mun sik paham juak, polah2 la paham..^^


ONGGON:
ktk paham p polah2 sik paham..
ermmm... bgs2.. cepat tangkap..

13may said...

3 kali baca..tak paham :D

buleh permudahkan bahasa tak?

hehhe hehhe