Friday, February 6, 2009

M!n3sw33p3r

minesweeper???
biler dgr nm mesti tak tau kan..
bukan sumer org tak tau tp kebanyakkan ok...
jgn2 yg baca nih pun tak tau.


sapa tau main ni angkat tangan..
haaa.. games ni antara games free yg mmg sentiasa ado kan.. tapi sepanjang aku hidup dan sejak aku explo game nih pastu tanya org2 yg aku rs nak tanya, tak banyak yang tau main... 70 peratus dari 100 peratus alasan yg aku penah dgr is boring, buat kecelaruan pale jer... yg ke2, malas nak pkey.. yg ke3, baik main game lain dr game ni sbb game ni mengundang kemarahan dan kegeraman..

cikgu... saya.. saya..

yg kegeraman tuh aku setuju..
mula2 main nih dulu aku mmg geram+marah+tak guna..

aku yg bodoh ker game nih yg bahlol!!! naper la bodoh sgt org cipta game nih, tak game2 pun!!! (ak ckp cam nih bila msok bulan ke2 aku cuba try nak paham) last2, bila aku da paham.. o.. cam nih, best gak.. meningkatkan kemahiran mate + ketangkasan + ketepatan naluri ketekaan.. cam budak skema + baik jer yg jawab kan.. ^^so, sekarang ak tak bodo lagi..


per???
tak paham???
lalalalalalalalala......





k3ysah aku:
waaa..
sesungut!!!!
tak ske.. tak ske..
tension + emo + sakit..

7 comments:

alhaqimi said...

buat la n3 nak ajak maen game tuh! tingin nak game...lalalala

khairul onggon said...

best game tok... addicted.. kmk mula2 dolok x paham juak.. dah paham ya nya.. alu main ya ajak... haha.. masih lagik main sampei lam henpon pun install...

ju3 said...

alhaqimi aka bulbul,
sblm nak bt n3 tuh, tau maen tak??
kalo tau, nanti ak bt n3.. ok..^^
hehehe...

khairul onggon,
bena2.. setuju 101%..
tp lom install lam hp gik.. rs nak install pun ada tp kemalasan mengatasi segala2 nya.. huahuahua...

Zatil said...

Bes main tok o! Pi bahayanya tek, ketageh kita oleh nya. Nang sekpat berenti main.

Kotan koat main eh, rekod mek paling tinggi 4 saat (beginners level la).

ju3 said...

wah..
cepat 4 saat...
terer terer...
kmk pun lom 4 saat gik.. plg cepat pun 7 saat level biginners la..^^

yarn said...

*angkat tangan*

"kmk nak molah pengakuan koh, kmk sik pandey main tok...huhu~~~"

koktan manas pahal main tok bongok lak, alu la sik kalak d main gik game tok..hihi~~~

ju3 said...

yarn..
mun kedak ya..
nait la peratus org manas koton main game tok.. tp mun dah paham, ktk akan mok main game tok jak kelak.. cayak lah.. buktinya ada koh rah ctok.. hehehe..