Monday, November 24, 2008

Ser! Mai kaw3n

bukti gmbr2 mai kawen aku takdak sbb cam bkn kt tgn aku..
ak gune cam ila, p dia dah blk pahang n ak mtk gmbr2 tuh taon dpn bl jmpa dia blk..p ak jmpa gmbr ni lam fs kawan mai..tak sangka pulak ak der fs bdk ni.. ish3.. nak kata list friend tu byk tak la byk mn pun.. nama kawan mai ni farhan, dia fotografer mlm mai akad nikah mlm tuh.. so, aku celok la gmbr nan satu ade ak skali nih.. klo ak ader hp yg dpt tangkap gmbr mmg dah penoh post nih.. pepaham jer la cam mn hp yg tak dpt ambk gmbr yer..

berseri pengantin baru nih.. mmg lain muka dia ak tgk mlm tuh... seri pengantin la katakan..

lain kan muka dia tuh.. kredit 2 mak andam^^

mmg ak terkejut tgk mai ble dah d 'bedah' ngan mak andam.. oh yer, mak andam dia tuh same umo kt org nih ha.. mak kpd mak andam pulak, tokeh kedai mak andam tmpt mai upah mrk nih. bak kata mak kpd mak andam, mn jatuh kuah kalo tak ke nasik.. anty, ader je kuah jatuh lam mangkuk kosong.. tak pun kat mee.. yg ni ak jwp lam ati la, nak mampos ke nak jwb cam nih..
ak saspek r mak andam tuh.. pandai dia tonyeh2 muka c mai tuh jd cntek.. yerla muko die kan agak manis kegelapan ckit pastuh jd cerah o.. ampon mai.. ampon......
..
p seyes wei.. muke ko mmg lain..bak kata aku tadi seri pengantin kan..
alhamdulillah, dgn satu lafaz jer mai sah jd isteri kpd amy.. pasni, jgn nakal2 tau mai dan sila jaga tatasusila anda.. kesian gak ak ngan mai nih, asyik kene buli ngan kawan2 n kakak2 die jer.. tau2 jer lah kalo pengantin baru nih kan, mesti buli psl first night tuh.. keesokan nyer bersamaan 22.11.08 mai sanding.. gmbr2 snding ak mmg takder sbb kt org blah sblm mai sanding g.. mai sanding kol 1.30 p ktorg blah kol 1.10 cam tuh..

rs sebak tetiba bila salam ngan mai time nak blk tuh..
sory mai, tak smpt tgk ko besanding.. ak kene blk kolej, ila pulak begegas blk ke pahang sbb dia pelu p majlis org len pulak.. aper2 pun ko punyer weeding mmg gmpk.. semoga bahagia ke anak cucu n murah rezeki.. murah rezeki dr segi material, batin n biologi..^^
amin..


pssstttttt:
kalo ak kawen nanti mesti naik berseri2 eh muko aku nih..
sapo la jdk laki ak nanti..
emegine jap^^

2 comments:

Ajeem said...

pekat benar bahasa utara hang ni no..hehee...

ju3 said...

ajeem..
aku bkn org utara...ni hasil dr dengaq, tenung & coba paham org utara ckp..^^