Wednesday, November 5, 2008

D3ath Rac3


mmg best..
8.5 per 10 aku bg kat cite ni..
tak rugi aku membuang masa 2 jam dari 16 jam tidak temsk time tdo.. cuba kira brapa jam aku tdo 1 hari bersamaan 24 jam.. hasil dapatan kiraan tu tolak lagi 3 jam... jwpn akhir adalah masa yg diisi dgn aktiviti melantak (pagi, tghari, petang, mlm), bersiram, melepak, mengeluarkan peloh wlupun hya setitik dan menghadap skrin lappy ni.. selain tu aku tak rs menyesal sbb curi2 ms time perang dingin sekampus ni.. aku pong tgh racing gak sekarang ni, racing antara emosi kefala akal VS tim3masa VS kemalashan VS godaAntu.. pemenangnyerrrr >>>>>>> taun depan keputusan kuar.. berbalik pd sinopsis st0ry ni td..

lelaki tu alias hero dah berkeluarga..
sian kat dia sbb kene penjara atas jenayah yg dia tak buat.. penjara tu pulak ade trek racing 4 surviver la kiranyaaa.. so, hero ni msok la sbb dgn cr tu dia leh bebas wlupong hanya konspirasi mem besar penjara tu semata-mata.. nak dijadikan ending, hero mestilah survive kannn.. tp aku tak pasti smda hero ni ending ngan heroin dia sbb dia dpt anak dia balik dan dia tak tunjuk pun dia ske pompuan ni as special person, lagipun bini dia tah takder.... ermmm

ske siot aku time trak pemusnah ni tebalik dan meletop

maklumat rasmi tentang cita ni aku tak tau.. malas nak cari.. yg pasti ni cite omputeh, takder aksi ranjang dan byk aksi racing tembak menembak.. nak tau lebih lanjut??? sila cari sendiri dengan menaip DEATH RACE 2008.. 2008 tu sbb cite ni adaptasi dr cite lama yg taun keluaran aku tak pasti.. aper2 pong, layannnnnnnnnnnnnn..


story hati aku :
tak sabar nak abis kan perang ni..
sehari rs seminggu, seminggu rs sebulan..

2 comments:

axim said...

citer ni memang superb!!aku kasi 9/10 sebab memang best giler giler punya!!

*sempat tengok sebelum bulan puasa arituh..

ju3 said...

axim...

btl tu..giler pun tak best cam citer ni kan..^^