Thursday, November 13, 2008

k3mbar b3za rahim..

pes ting..
nak ucap tq byk2 kat umimia sbb kebenaran post dan guna gmbr anak kesayangannya, mia.. sbb post kali ni ader kaitan ngan mia..

sebenarnya.. mula2 aku kenal world of blog ni, blog umimia antra blog yg ak pes tgk.. dan pestime tu la aku terkejut beruk badak sumbu... muka c mia ni mmg serupa mirip sama ngan muka kazen aku yg berumur 6 taun skrg ni.. kalo tak silap la, aku luper umo sbnr dia smada 5 @ 6 taun.. ader terkeliru ngan fakta laen.. aku jd silent reader sebelum dan selepas ader blog sndri bkn saja pd blog umimia p byk g, sampai la tgh hari td.. sbb pastu tak jd silent g..

dan nasib baek la aku der simpan gmbr kazen aku ni.. ader 2 keping gmbr dia.. aku kan jarang balik umah, kalo tak time cuti panjang dan cukup bajet maka tak balik la aku ke kepulauan bornoe nun.. so, ader la kebuktian yg ak nak tunjuk dan bkn skdr ckp2 kosong.. balik raya taun ni td, aku der g tau pakcik aku empunya bapak c kazen aku tuh dan aku suh dia tgk blog umimia.. tp tak tau la dia der tgk ker tak..


haaa... yg gmbr bdk pompuan ngan bdk laki tu la kazen ak.. nm penoh dia ak tak ingat tp kt org panggil asha.. gmbr ni time raya 2007.. yg sebelah kanan tu pulak gmbr mia ngan uminya yg aku cedok kat blog umimia..

kan samer tuh... haaa terbukti suda..


st0ry kaki:
bak kata fakta yg tak tau kesahihannya dan salu org cakap, stp org kat dunia ni ader 7 muka yg serupa tp berbeza.. muka jer cam seiras-iras p personaliti lain2 la..

p/s:
ader ker yg serupa ngan muka aku.. 6 org g tak termasok aku..
kalo ader, sila roger2 k..

roger and out..

2 comments:

Umi Mia said...

ahahaha....memang ada iras-iras...Mia dah jumpa 1 antara 7 lah....dahlah lebih kurang sebaya lak tu yer....nanti malam kang nak bagitau kat dia lah...

ju3 said...

kan..kan..kan..