Tuesday, November 11, 2008

Luv ch3nta

love is like the wind, can't see it but can feel it..

wah!!!!
setuju 100%.. dgn tetiba nya... satu g >>>

cinta tetap dapat berbicara wlupun bibir terkatup rapat...

jiwang tetiba.. kenapa scr tetiba??
sbb td housemate tgk cita 'walk to remember'..yg mandy moore belakon tu.. klu aku tak silap org la.. cita ni kira cita lama gak tp tak la smpi taun 80an cam tu..ak kureng layan sgt cita ni sbb jln cita tak brapa syok dan telalu biasa.. kisah cintan cintun biasa yg heroin sakit kronik.. boring kannnn.. dan secara kebetulannyer, time2 ending tu aku terduduk dpn lappy bdk ni.. dan aku smpt la dgr & tgk c hero kat jeti sungai sblm skren bertukar itam smbil ader ayat2 @ perkataan yg bergerak ke atas.. wah, smpat gak!!esok der 1 paper g, ish3.. asyik nak curik ms jer ak..
ayat last skali @ ayat penutup st0ry ni is ayat cintan yg atas skali tu la..ak ske sgt ayat tu.. kebenaran yg tak bleh d sangkal yerr.. aku percaya dan amat yakinnya, suma org setuju kan...

remember where u going.... ader ker org yg lupa mn dia nak pegi selain yg alzheimer..kalo tak tau apa alzheimer, sila menggogle yer..


mai dah nak kawen.. byk member dah betunang@nak bertunang & ramai yg dah bekapel..
nak wat solat istikharah la.. moga dapat jodoh yg romantik tapi tak smpi meremang kan bulu tengkok & ketik ak.. kalo telebey nanti aku gak yg ssh.. pastu ak nak kapel ak tu nanti shenta kat ak sbb ak adlh ak.. emegine jap^^

waaaaaaaa...
nakkkkkk kapellllllll...
ko jgn nak gelak eh zai..
aku tau ko pun kegersangan kan...
wakakakakaka..
zalim2..



st0ry kaki:
alehhh.. kejap jer ak rs cam ni..

sebulan jer..



sbnr nyer..
tak sampai pun 5 minit

2 comments:

axim said...

cinta akan datang juga suatu hari nanti...bersabarlah...memang jita sering di temukan ngan orang yang salah dulu sebelum kita berjumpa ngan orang yang betul supaya apabila dah jumpa the right person masa tu lah kita akan betul betul menghargai sebuah benda yang di namakan

CINTA

ju3 said...

axim..

i really wait dat day..
wish me k..

blsannya..
wish 4 u 2..
moga2 cepat kawen^^