Friday, August 14, 2009

13 OGOS 2009

this is my day, aku kluar dr kepompong rahim ibuku..
tepat pd tarikh ni tp lain taon..
umo aku dh tambah satu tahun.. bila nak kawen nih!!!^^ tak agakkkk...

aku rs tahun nih plg byk org wish aku..
tanx guyyyssss.. tanx alot.. terharu aku..
plg tak leh bla.. 11hb tu, pagi2 dh de org wish. almaklumlah, dah lebih 4 taon kt org bersama..nak msok 5 tahun pun.. aku still setia dgn dia.. setia yerrrr.. mula2 dulu, dia ni bkn pilihan aku tau.. tp tu lah.. aku ingat nak sekejap jer dgn dia.. last2 x sangka smpi skrg..
dia wish aku jam 5:59pm.. cam gni bunyi sms nyer:
"Selamat Harijadi! Nikmati panggilan suara Maxis ke Maxis PERCUMA pada 13-08-09. ganjaran Hotlink untuk pelanggan setia kami. caj biasa dikenakan utk servis lain"
hari ni gak aku dpt gift dr cikgu zainab.. tanx maknenek!!! apa2 pun aku ttp nampak muda dr ko!!! hahaha.. tp oleh krn sbb dpt gift yg tersgt istemewa, kali ni aku bg can r.. zainab ni baik tau, tersgtttt baik, peramah, sopan, pandai bercakap, happy go lucky, pemurah, menonjol.. dan segala yg baik2 lah.. walaupun kannnn.. hehehe..^^

12hb lak da 5 org yg wish..
dua org ni wish aku pg2 lagi..
- DD (member time sklh dulu)
"salam ktk. Selamat hari jadi!! smoga pnjg umo n murah rezeki!"
- ma bro (Ahmad Nabawie bin Abd Taib)
"K.ju.hepi bday.moga pnjg imo.murah rezeki.gembira selalu"
dua org ni plak, time nak tgh mlm..
- d only 1 ma sweety sis yg ngeygeh lebih
"kak, happy bday.. moga tak cpt2 dpt laki kaya.. n cpt2 nikah.. hehehe.. ya jak doa mek...hoho.. oh ya, pndek kt.. bday girl 2morrow you.. lurve you so much my sis.. muax" (luv u 2 3 4 5)
-pakwe dia lak.. mesti dia sms pakwe dia ni soh wish kt ak.. tau sgt..
"kak.. kmk yox..eyl.. hapy bufd@y!! krm slm ngan ktk k.. asl'kom kak.."
-blik rumah, suzy suzana plak yg terjerit2.. wish bday.. dh la tgh2 mlm.. x agak2..

d day..13hb bermula tpt jam 12.02am...
-katty-jah (my dear friend kt utm)
"hepy bfday my dear.. take care:).."
- call from ma dad... dia kt, "mak dah tdo, x smpt nak wish.."
- shima (housemate ku)
"salam juju, slamat ari jadi.. semoga sntiasa gembira n tabah menghadapi dugaan... hehe.. pape pun juz nak ckp.. ju dh tua.."
-ati (teman sepejuangan bz dulu)
"3 doaku buat dirimu hari ini, ceria, sihat dan senyum selalu.. hapy besday jue.."
-pg2 bgn tdo,my mum plak.. siap nyanyi lg ko..
-66600 (org besar nih)
"RM0.00 Bank Islamwishes you a Happy Birthday on 13/08/09.bankislam.SMS."
-+019....(seyes aku tak tau siapa, da gak aku terpkir nak tya siapa, tp takut lak org nih terkecik ati..so aku just say tanx alot kt dia )
"salam..hapy birthday my dear fren.hav a long age n gud health.hope all ur dreams come true. hapy all d time!"
-k.wani (housemate ku dulu.. in memory b403)
"hepy bday jue ngeygeh!!"
-hanif (boy-friend yg sweet sgtttt... kosong lg.. de sesiap nak isi??)
"hai birthday gurl! hepi hepi tersgt hepi birthday! jue, i doa u smkin cntik, baik, alim, pndi, kaya n evrythg gud ye. syg sgt kt u. wish ble celebrate sama2.."
-mai wish time aku kluar klas.. nak jadik mak org pun..
- tgh hari tu aku dpt kek yg maverlos dr maria & mira yg sememangnya devok ngeygeh..
-Asfa (ni pakwe adik aku lak)
"askum kak! p bday..hehe..arap2 cpt tmu jodoh.. dh tua ya.. pat mek jd pengapit.. hehe.."
-tanx 2 my classmate.. siap nyanyi ramai2 lagu bday time aku msuk klas lps kuar tandas.. ni aku rs aku tau siapa kepala2.. zai n ila.. pastu yg lain ikut skali.. mmg aku terkejut.. wlupun simple tp penuh bermakna.. terharu glerrr k.. gle pun x terharu cam tu.. wlupun aku cam poyo vangga diri time tu tp seyes, korg berjaya wat mataku digenangi air k..

dan hr ni..14hb
-shu (partner sehidup semati katanyer)
terlanjur plak bt aksi terlampau dgn dia ni.. cantik r pin2 tudung tu shu.. pandai ko plih..


kpd sesiapa x tertulis dlm nih.. sepuluh jari ampun yer..
ampun jugak klo slama ni aku ada terkecilkan hati sesiapa..
@pun menyusahkan korg..

aper2 pun terima kasih sgt2 sbb ingat aku.. tersentuh hati yg sekeping ni..
x terucap dgn kata2 atau perkataan2 yg ada dlm kamus dewan bahasa..
terima kasih korg..^^

5 comments:

Zack ~ 'A said...

woiiiii mak nenek.. puji ikhlas ke tak tu??? haippppp!!
yelahhhh nak tunggu ko puji aku yg baik ni 4 tahun blaja kat upsi pon lom tentu.. wakakaka..
ngehhhh3..

aku tak nak maafkan ko.. tak nak tak nak tak nak.... sila ulang sampai muntah.. wakakakakakak..

Zack ~ 'A said...

ehhh jap tambah lg komen.. nak gila kuasa sket kat komen box ko ni.. wekkk
biasa arrr org menonjol.. muahahahah..


hellooooooooo~~
perasannnn sgt ko nampak muda dr aku.. no no no.. tak mungkinnnn.. hahah..
ewahhhhhhh.. dah puji2 ada plak ayat tambahan "walaupun kannn.." cis cis cis cis.. hampehhhh mak nenek nihhh... ada can aku sekeh ko laju2.. hahahha!!

ju3 abdullah said...

huh..
aku ingatkan org lain..

eleyy, ak tau mulut ko je yg lebih2 ckp cam tu tp ati ko takkkkk...
almaklumlah.. ko kan baikkkkkk..(wlupun kannn..) hahaha..

-- [ 4nkEl r4p ] -- said...

erk hepi belated besday..moga panjang umo murah rezeki..

ju3 abdullah said...

tima kasih..
doakan gak moga jodoh cpt dtg..^^
hehehe..