Monday, October 13, 2008

k3ysah b3Rmula...

assalammualaikum..
keysah bermula bila aku keboringan gile..
gile pun tak boring mcm ni..

sblm ni aku jd silent reader blog org len jer..
pastu kira2 sejam sblm aku taip ayat2 ni, aku tepikey lak nak bt blog sndri..
aku g tau la kwn aku yg kebetulan duduk semeja ngan aku tu..
mula2 dia bt seng jer, pastu siap gelak g..
klimaks kegelakkan tu memuncak time aku register dan ceate bnda alah ni..
aku gelak gak..
luccu..
hahahaha..

ok..
utk permulaan, aku nak explo bnda ni..

selamat mengexplo tok diri aku..
mana nak mula yee...
ermmmm..





1 comment:

♥Zack ~ 'A♥ said...

Wellcome to the blog world..
laju2 update ohhh..
boh malas2 ahhh.. :P