Friday, June 5, 2009

h4PPy

assalammualaikum^^,
lama dah x update.. sebulan suda berlalu rupanya..
byk benda nak cerita beb.. tp malas lol... secara keringkasannya::

perkara 1: aku da balit umah.. cney gik mun bukan d "city of cat" tok.. wa gumbira beb, dpt jumpa org tersayang... sayang ker?!!!

perkara 2: ROS d sklh pun dah berlalu.. tersangat lah bz beb.. wlupun 2 weeks, wa rasa 2 years.. nama jer sklh tu sdg weeks of exam tp tersgtlah bz.. smpi kaki wa 'injert' (tak tau ejaan sbnr), jalan pun smpi terhencot-hencot!!! azap bila kena naik tangga smpi tingkat 4!! laporan ROS tak start menda pun lagi... malas nyooooo!!!! ma holiday terganggu tau sbb esiment ni.. i dont like!!!

ni gmbr wa ambik time lam blik kaunseling.. wa ambik gmbr dpn cermin yg agak besar dan d blakang wa itu adalah bilik utk sesi kaunseling @ yg seangkatan dgnnya.. cermin hitam tu sbnrnya mcm cermin biasa yg kita bleh tgk org lam blik tu bt apa.. masa ni lmpu lam blik tu d offkan, tu nmpak mcm cermin gelap.. time ni wa zoom so dat ma pic nmpk lbh bsr n shantik..
please tell me if u see anything strage or not in dis pic!!!!


perkara 3: my lappy suda baik ok... tapi rm70 melayang terbang!!! dan 1st experient format lappy sgt lah menyakitkan hati!!! sumpah insyaalah aku takkan hantar kat budak tu lagi....

perkara 4: semester break tinggal sebulan jo lagi.. sekejap nyo masa berlalu!!!!!! so, minggu dpn wa balik kmpg.. sian kat nenek yg sgt merindui cucunya yg sgt baik dan santun ini.. so, wa disite nak tinggal dlm 2 minggu lbh ckit.. kt kmpg tak dpt line maxis.. celcom jer yg hidup kat ctu.. alkisahnya... bernasib malang la hanset nenek aku nanti..

perkara 5: result!!! gomentar den... maknenek (sila menyesedarkan diri kpd siapa yg dmaksudkan), rojer2 me nanti k...

perkara 6: semalam punya semalam wa p tgk movie wif ma sista... Syurga Cinta.. ermmm, nice... luccu sehhh... aku rs lakonan c aiman budak kecik tu lagi nampak nature dr lakonan heliza... lakonan cikgu shuhadah nmpak kaku... aku rasa kalo aku yg bawak watak cikgu shuhadah tu pun lagi elok@_@ ringkasnya cerita ni mmg kena dgn batang idong adik aku tu.. siap mintak tisu g!!! kira mesej keinsafan dpt drasai oleh sesetengh penonton yg mmg rs insaf.. contohnya, scene Awal baca bismillah time minum arak!!!!


itu shj yg sempat dan yg rajin dtaip..
wa lbh byk habiskan masa jenguk rumah atap rumbia org2 sblh ni..
wlupun my senarai tak byk tp byk post i tertinggal beb.. sekian ya.. wassalam...


sory, bhs & ejaan makin menjadi rojak..

3 comments:

Mrs. Im said...

hmm..btui3..
aku pon soka tgok citer SYORGA CINTA...lgi sonok dpt tgok wif my habibi..ngeh3

Zack ~ 'A said...

uitttt2..
ak pon nak p tgk ari neh cte tu..
cuci2 mata skali..
hohohoho

ju3 abdullah said...

ILA:
lmbt btoi aku nak bls komen korg ni.. o.. ya habibi yer... mesti terbayang2 syorga cintaku!!! hehehe..

ZAI:
dh tgk lom? klo dh tgk br leh komen:P